November 19, 2016

ACCES CONTROL TICKETING – TERMINALE

Sisteme de acces control ticketing

CITITOR DE BILETE SI CODURI DE BARA TRX 100

acces control ticketing cititor de carduri TRX100
Cititorul de carduri si coduri de bara TRX 100 controleaza in siguranta accesul in incinta zonei destinata clientilor dumneavoastra: stranduri, oaze wellness, studiouri fitness , hale sportive, parti de schi, parcuri de agrement, stadioane, centre de cultura etc.

TRX 100 a fost conceput pentru a raspunde rapid cererii facute de client si pentru a elibera in cel mai scurt timp accesul. Astfel, accesul in incinta zonei destinata se realizeaza rapid si in cele mai sigure condiții. Timpul de asteptare diminundu-se astfel considerabil.


TERMINAL DE INFORMARE SI DE REZERVARE TRY 100

acces control ticketing terminale pentru informare si vanzare herta solutions try100

Terminal de comanda:
Terminalul TRY 100 controleaza automat aparatura Wellness si automatele de vanzare. Acestea se integreaza foarte bine intr-un sistem complect de plata cashless, astfel inlocuind cu succes monedele și bancnotele. Clientul plateste confortabil cu ajutorul cardului sau a bratarii cu cip la terminalul integrat.

Terminal de informare:
Cu ajutorul Display-ului, terminaul de informare TRY 100 citeste informati importante pentru client, astfel informarea acestuia este una confortabila si rapida.
Informatiile oferite catre client fiind unele necesare si importante ca de exemplu: numarul garderobei, suma cheltuita sau soldul ramas, timpul petrecut in spatiul de petrecere a timpului liber (zona de agrement) si multe altele.

Terminal de deschidere a usilor:
Pe postul de ”deschizator de poti”, terminalul TRY 100 controleaza accesul clientilor pe anumite usi de acces, astfel cladirea dvs. este perfect sigura si intima. Camere de hotel, camere de siguranata si securitate, spatiile concepute doar pentru angajati si pentru depozitare vor fi in deplina siguranta cu ajutorul terminalului TRY 100.


RECUPERATOR DE BRATARI TRE 300

acces control ticketing Recuperator de bratari tre300

Recuperatorul TRE 300 controleaza zonele de EXIT. Cardurile, cipurile si bratarile cu cip sunt astfel controlate, iar in cazul in care clientul nu are sold de achitat, comanda de deschidere catre portile de EXIT se va face intr-un timp insesizabil.
Astfel recuperatorul de bratari si cipuri va da posibilitatea de a controla pierderea cardurilor de intrare si va ajuta sa economisiti bugetul de cheltuieli pentru bilete de acces.
Cardurile, bratarile si cipurile putand fi astfel refolosite pana la epuizare.


PILON CU CITITOR TRB 100

acces control ticketing - pilon cu cititor de acces control

Pilonul TRB 100 ofera posibilitatea de a controla zona de acces printru-n mod estetic placut, confortabil si rapid, acesta avand o inaltime confortabila de utilizat in care garanteaza fluidizarea traficului

Clientul intra in contact cu sistemul de acces, iar timpul lung si aglomerat petrecut la intrare se transforma intr-un timp rapid si placut. Sistemul nostru va garanteaza un flux de acces rapid si fara probleme.


RECUPERATOR DE FISE TRC 100

acces control ticketing - recuperator de fise

Recuperatorul de cipuri si fise TCR 100 controleaza turnichetii de iesire. Cipurile sunt verificate pentru plati restante si orice timeout-uri , dupa care este transmisa comanda de deschidere, toate acestea petrecandu-se intr-un timp insesizabil.

TCR 100 preia cipurile depozitandu-le intr-un container interior, acestea putand fi reutilizate si pentru alti clienti.


CITITOR DE CARDURI PENTRU USI TRD 100

acces control ticketing - cititor de carduri pentru usi

Cititorul de usi TRD 100 este un dispozitiv de control al accesului universal cu identificare corespunzatoare ce deschide usa numai persoanelor autorizate.

Domeniile lui TRD 100 sunt extrem de versatile: accesul la anumite zone, spatii de instalatii si cladiri, lift, camere de hotel, etc. Numai persoanele autorizate care utilizeaza un suport de date fara contact au acces.


CITITOR UNIVERSAL TRY 400

acces control ticketing - cititor de terminale mobile

TRY 400 este o soluție complecta de control prin faptul ca citeste atat carduri, bratari cat si cipuri. Este conceput pentru zone in care numarul persoanelor ce doresc acces este unul maxim si intr-un timp rapid.

Clientul intra in contact cu sistemul de acces, iar timpul lung si aglomerat petrecut la intrare se transforma intr-un timp rapid si plăcut. Sistemul nostru va garanteaza un flux de acces rapid si fara probleme.