November 19, 2016

ACCES CONTROL SOFTWARE SI TICKETING

ACCES CONTROL – ACCESS Webshop – Magazin online

Acces Control Acces webshop Software Herta Solutions

Webshop-ul online este complet integrat in sistemul de acces control si ticketing, acesta oferind vizitatorilor sai un serviciu suplimentar! Cardurile de acces control fiind disponibile in sistemul Webshop.

ACCESS Webshop, magazinul online, ce combina tendintele comerciale moderne, cu avantajele unui instrument eficient de marketing! Desigur, magazinul web este proiectat in design-ul corporativ – imaginile, logo-urile si culorile sunt adaptate la cerinta si nevoile clientului.

ACCESS Engine – Server

Acces Control Acces Engine Software Herta Solutions
ACCES Engine este motorul pachetului ACCESS ce functioneaza cu o baza de date pura, care nu este perceputa de catre operator ca un software de aplicatie. Intretinerea importanta si backup-ul este preluata de ACCES Engine automat. Acest software nu necesita cunostinte specizate pentru intretinerea serverului sau pentru operare.

ACCESS Link – o interfata de comunicare intre pachetul ACCESS si programele straine

Acces Control Acces Link Software Herta Solutions
ACCESS Link-ul este legatura dintre ACCESS Engine si diverse sisteme externe.

Exemple de interfete
» Pentru ca sistemele POS de toate tipurile sa fie incluse in sistemul de plata ACCESS
» Interfata standard FIBU
» Fidelio Interface (sistem PMS Fidelio)
» Protel Interface (sistem PMS Protel)
» Internet Rezervare Interface (interfata pentru serverul web)
» Micros POS Interface
» Interfata pentru sisteme speciale spitalicesti
» Hogatex Interfata
” SAP GL Interface
” Etc.

ACCESS ASS – replicator de date

Acces Control Acces webshop Software Herta Solutions

ACCESUL Ass (ACCESS Synchronization Services), serviciul de sincronizare de date este un utilitar pentru organizarea bazelor de date distribuite. Adesea, situatia este de asa natura incat un singur operator nu poate opera mai multe retele de acces control, din cauza lipsei unei structuri bine concepute si integrate de retea. ACCESS ASS, preia toate aceste operatii prin integrare.

ACCESS Ass isi asuma rolul compararii datelor intre fiecare baza de date a unui operator sau transferul de date intre operatori si sursa.

ACCESS Sale – sistemul de casierie

Acces Control Acces Sale Software Herta Solutions

ACCESS Sale software sustine munca de vanzare a casierilor, optim, in activitatea lor de zi cu zi. Pentru a permite vizitatorilor un acces rapid si fara probleme in timpul perioadelor de varf, ACCESS sale va pune la dispozitie o interfata simpla si extrem de usor si rapid de utilizat.

Chiar si dintr-o gama foarte larga de produse cerute de catre casier, timpul de servire a clientilor este unul foarte scurt.

ACCESS Shop – Sistemul de management al vanzarilor

Acces Control Acces Shop Software Herta Solutions

ACCESS Shop este un sistem POS pentru vanzarea de bunuri si servicii (magazin de produse, chiosc, restaurant, bar, etc). Acest program sustine casieriile printr-o interfata de vanzare pentru utilizator simpla, cu suprafata de contact optima in activitatea lor.

Articolele pot fi accesate si vandute rapid si eficient.

ACCESS Office –  Sistem de management

Acces Control Acces Office Software Herta Solutions

ACCESS Office actioneaza ca un “instrument de management” din cadrul familiei de produse ACCESS. Acesta preia gestiunea datelor si ofera o perspectiva asupra intregului sistem. Chiar si responsabilitatea actelor din spatele liniei de servicii si produse de acces control este integrat in sistemul ACCES Office.

Astfel, grupurile de responsabilitate din in zona de back office pot fi definite. Accesul la aceste date facandu-se doar pe baza unui protocol bine stabilit si definit de siguranta, iar accesul al datele financiare, contabile si alte date de astfel gen vor fi preluate si vizibile doar pentru persoanele definite in sistem.

ACCESS Control – Sistemul de management al controlului

ACCES Control - Sistemul de management al controlului Herta Solutions

ACCESS Control este cea mai importanta aplicatie din cadrul familiei de produse de ACCESS, care este responsabila pentru controlul tuturor cititoarelor de carduri si terminalelor. Prin urmare, este legatura dintre ACCESS Engine si diferitele componente de acces control.

Descarca fisa tehnica