November 18, 2016

Expozitii si targuri sistem ticketing si acces control

Expozitii si targuri – Expozitia internationala de la Stuttgart

Expozitii si targuri - Expozitia de la Stuttgart

interbad 2016 – we were there!

Locul unde competenta, piata si Know-how-ul se intalnesc

Am avut oportunitatea si posibilitate de a ne prezenta produsele, catre clientii nostri si nu numai, an cel mai profesional mod posibil, iar acest lucru ne-a facut mare placere.

Discutiile cu clientii si viitorii parteneri, ne-a aratat ca suntem pe drumul cel bun si ca in viitor exista multe proiecte la care am avea si noi posibilitatea de a participa si de a ne demonstra profesionalismul. Ca cererile sa fie cat mai rapid si profesionist prelucrate, partenerii si seniorii nostrii lucreaza la turatie mare, astfel incat toata lumea sa fie multumita de rezultat.

Din aceasta cauza, va rugam sa aveti putina rabdare, in cazul in care nu raspundem foarte rapid la cererile dumneavoastră. In cauzul in care aveti o urgenta, avem linia telefonica +40 728 249 680 prin care puteti sa luati legatura rapid cu omul nostru de vanzari.

Expozitii si targuri - Expozitia de la Stuttgart

interbad – all in one!

La intalnirile interbad am vazut ca este ceruta „calitatea serviciilor de agrement si totalitatea calitatii serviciilor de agrement“. Schimbul de experienta este scris cu litere mari. Indrumatorii si facilitatorii de prezentari in halele de expozitie sunt profesionalisti si sunt deschisi la oferirea de feedback si know-how in campul lor de specializare. Profesionalismul organizatorilor este unul ce se vede de la mare distanta si fiecare dintre noi am putu profita de cunostintele lor in prezentare pentru a avea un stand cat mai perfect ce ne-a scos in evidenta produsele si serviciile oferite catre clienti. Punctul de concentrare a inceput sa fie si conferentele de piata Spa, prezentarile si Workshop-urile de Design, Marketing specializat si Marketing pentru Wellness.

Temele acoperite de expozitie sunt teme pentru viitor si pentru energia verde in care organizatorii s-au aratat foarte interesati de teme ca ”Economia energiei” sau ”Concepte de functionare”.  Ca acoperire au fost si conferintele in domeniul halelor de inot si a instalarii acestora intr-un mod cat mai eficient si cu personal eficient calificat

Inapoi la NEWS