November 19, 2016

INCUIETOARE ELECTRONICE MECANICE

Incuietoare Inchizatorare – Sisteme de incuietori electronice

LOX 300-BASIC

Incuietoare electronice mecanice - Incuietoare electronica fara contact LOX 300
Incuietoarea LOX 300-BASIC face parte dntr-un sistem de blocare a dulapurilor, alimentata cu baterii ce este folosita la blocarea dulapurilor de camera, cutiilor de depozitare sau a dulapurilor de schiuri pentru a pastra in siguranta obiecte de valoare si nu numai. Este o alternativa moderna a sistemelor de incuietori pe baza de cheie mecanica, numerar sau card de proximitate pentru garderobe de depozitare.

Sistemul functioneaza fara chei mecanice. Deschide si inchide garderoba prin intermediul unui suport de date (card de proximitate) fara contact.

LOX 300

Incuietoare electronice mecanice - Incuietoare electronica fara contact LOX 300

Sistemul functioneaza fara chei mecanice. Deschisde si inchide garderoba prin intermediul unui suport de date (card de proximitate) fara contact. LOX 300 pune astfel capat intretineri costisitoare a incuietorilor conventionale mecanice (copiere de cheie, spargere cilindri sau inlocuirea acestora, etc.)

QUICKLOX

Incuietoare electronice mecanice - Incuietoare electronica fara contact QUICKLOX
Intr-un sistem complex de control acces pentru garderobe , toate incuietorile sunt conectate la un server central. Avantajul acestei arhitecturi este posibilitatea de alerte impotriva incercarii de rupere, deteriorare si de manipulare in plus fata de gestionarea informatiilor de control central.

Sisteme de incuietori mecanice

LOC 200

Incuietoare electronice mecanice - Incuietori Mecanice cu monede LOC200

Incuietoarea mecanica LOC 200 a fost proiectata pentru conditii dificile, cum ar fi spatiile umede, spatiile unde se garanteaza o viata lunga de functionare. Incuietoarea mecanica functioneaza pe baza de moneda pentru blocarea dulapului unde LOC 200 este instalata si este o incuietoare de buna intrebuiintare pentru deservirea eficienta a spatiilor deschise.

Oaspetele poate conta pe siguranta bunurile sale personale, care sunt pastrate in conditii de maxima siguranta.

LOC 300

Incuietoare electronice mecanice - Incuietori Mecanice cu monede LOC 300

Incuietoarea mecanica LOC 300 ofera vizitatorilor siguranta de a conta pe bunurile sale personale, care sunt pastrate in conditii de maxima siguranta. Incuietoarea mecanica LOC 300 foloseste ca mijloace de blocare si rezervare atat carduri de proximitate, carduri de hartie dar si monede.

Prin carcasa robusta si rezitenta, incuietoarea mecanica LOC 300 are o protectie ridicata pentru vizitatori si ofera siguranta in pastrare de bunuri.

LOC 400

Incuietoare electronice mecanice - Incuietori Mecanice cu monede LOC 400

Incuietoarea LOC 400 ofera un design placut ce usureaza utilizarea de blocare intr-o forma extrem de armonioasa. Sistemul de garderobe folosit pentru blocare cu LOC 400 renunta in intregime la utilizarea cheilor. Pentru operarea de blocare, utilizatorul trebuie doar sa introduca un cod de patru cifre.

In cazul in care vizitatorul si-a uitat codul de blocare, incuietoarea LOC 400 poate fi deschisa de un controler de la distanta.