November 19, 2016

PORTI BATANTE DE ACCES CONTROL

TURNICHETI ACCES CONTROL – POARTA BATANTA TRX IT

Descriere

Poarta batanta TSX IT  ce are o onaltime de pana la solduri ofera posibilitatea persoanelor ce doresc accesul cu carucioare, sa se faca usor, confirtabil si rapid. Aceasta este fabricata din materiale ce inoxidabile si sunt potrivite pentru orice spatiile in care se cere un acces pentru persoane cu dizabilitati sau persoane cu transport copii in carucioare.

Descarca fisa tehnica


TURNICHETI ACCES CONTROL – POARTA BATANTA TSX IB 

Descriere

Poarta batanta TSX IB  ce are o onaltime de pana la solduri ofera posibilitatea persoanelor ce doresc accesul cu carucioare, sa se faca usor, confirtabil si rapid. Aceasta este fabricata din materiale ce inoxidabile si sunt potrivite pentru orice spatiile in care se cere un acces pentru persoane cu dizabilitati sau persoane cu transport copii in carucioare.

Descarca fisa tehnica


TURNICHET ACCES CONTROL – POARTA BATANTA TSX IH

Descriere

Poarta batanta TSX IH  ce are o onaltime de pana la solduri ofera posibilitatea persoanelor ce doresc accesul cu carucioare, sa se faca usor, confirtabil si rapid. Aceasta este fabricata din materiale ce inoxidabile si sunt potrivite pentru orice spatiile in care se cere un acces pentru persoane cu dizabilitati sau persoane cu transport copii in carucioare.

Descarca fisa tehnica


ACCES CONTROL – POARTA MECANICA TSX HH

Descriere

Poarta batanta TSX HH  ce are o onaltime de pana la solduri ofera posibilitatea persoanelor ce doresc accesul cu carucioare, sa se faca usor, confirtabil si rapid. Aceasta este fabricata din materiale ce inoxidabile si sunt potrivite pentru orice spatiile in care se cere un acces pentru persoane cu dizabilitati sau persoane cu transport copii in carucioare.

Descarca fisa tehnica


ACCES CONTROL – POARTA MECANICA TSX HB

Descriere

Poarta batanta TSX HB  ce are o onaltime de pana la solduri ofera posibilitatea persoanelor ce doresc accesul cu carucioare, sa se faca usor, confirtabil si rapid. Aceasta este fabricata din materiale ce inoxidabile si sunt potrivite pentru orice spatiile in care se cere un acces pentru persoane cu dizabilitati sau persoane cu transport copii in carucioare.

Descarca fisa tehnica