November 18, 2016

Reglementari si Siguranta POS 2017

Noile reglemetari pentru casele de marcat si vanzare POS 2017!

Sisteme POS

Stimati parteneri si clienti. Din 2017 vor intra in viguare noile reglementari de siguranta pentru casele de inregistrat si POS, reglementari cu care echipa noastra poate sa va ajute.

Noile reglementari prevad faptul ca fiecar dintre statiile dvs POS sa aiba implementat un protocol de siguranta ce este compus din urmatoarele 3 componente:

» Cititor Smartcard  / USB Stick Articol 130-000-0001
» Smartcard
» Certificat

Ca acest pachet sa poata sa fie implementat cu cerinte minime, sistemul dumneavoastra necesita un upgrade la versiunea V3.
Pentru mentenanta si planul de instalare si implementare, echipa noastra va poate face o oferta speciala, conceputa pentru nevoile firmei dumneavoastra.

VA RUGAM SA AVETI IN VEDERE URMATOARELE:
La comanda, avem nevoie de denumirea firmei dumneavoastra exact asa cum este ea trecuta la inregistrare cat si numarul de inregistrare. Aceste date sunt necesar obligatorii pentru eliberarea certificatului individual de siguranta.

Va invitam sa va informati si sa ne contactati pentru mai multe detali. Aceste modificari le vom efectua in cel mai scurt timp, in asa fel incat, dumneavoastra sa fiti 100% pregatiti pentru sezonul din 2017!

Luati legatura cu partenerul dumneavoastra.

contact@hertasolutions.ro
+40 (0) 728 249 680

Inapoi la NEWS