November 22, 2016

SISTEME TICKETING ACCES CONTROL POS – DOMENII

SISTEME TICKETING ACCES CONTROL POS

DOMENIILE DE INSTALARE – PETRECEREA TIMPULUI LIBER

HOTEL CU ZONA TERMALA

SISTEME TICKETING ACCES CONTROL POSSistemul de acces control si ticketing ce ofera clientilor posibilitatea de a utiliza o singura cheie, cardul de acces, la mai multe intrebuiibtari. Cheie pentru camera, cheie pentru garderoba, card de acces pentru zona spa, portofel electronic pentru plata diverselor facilitati.

Vezi mai multe informatii


MUZEE SI CULTURA

SISTEME TICKETING ACCES CONTROL POSSistemul de acces control si ticketing ofera clientilor posibilitatea de a utiliza un bilet de intrare pentru accesul in spatiile culturale dar in acelsi timp ofera si posibilitatea de abonamente, carduri de sezon, carduri de evenimente.

Vezi mai multe informatii


PARCURI DE AGREMENT

SISTEME TICKETING ACCES CONTROL POSSpatiile de agrement devin din ce in ce mai aglomerate iar serviciile oferite catre clienti sunt din ce in ce mai multe. Sistemul de acces control oferit de Herta Solutions are la baza toate aceste concepte pentru a facilita usurinta de intrare si in acelasi timp pentru a ajuta clientii sa achizitioneze cat mai repe si fara batai de cap, serviciile dorite, urmand ca acestia sa achite la iesire din parcul de agrement, consumatia de care au avut parte.

Vezi mai multe informatii


STADIOANE SI HALE SPORTIVE

SISTEME TICKETING ACCES CONTROL POSSiguranta, rapiditatea, confortul si in acelasi timp distractia sunt principalele motive pentru care lumea alege sa participe la evenimentele majore din localitatile lor. Sistemul de acces control si ticketing oferit de Herta Solutions pune cap la cap toate aceste necesitati si ofera cel mai sigur, mai rapid si mai confortabil sistem de acces control si ticketing.

Vezi mai multe informatii


PARCURI SI HALE SPORTIVE

SISTEME TICKETING ACCES CONTROL POSIn ziua de azi, a practica sport in hale si parcuri sportive este necesar. Sistemul de acces control si ticketing ofera confortul de care are nevoie fiecare sportiv pentru ca acesta sa se simta cat mai placut si in forma.

Vezi mai multe informatii


STRANDURI, WELLNESS SI FITNESS

SISTEME TICKETING ACCES CONTROL POSExperienta vizitatorilor incepe cu intrarea in incinta dumneavoastra. Un sistem complex de acces control si ticketing, asigura confort si relaxare iar clientii vor reveni cu siguranta

Vezi mai multe informatii