November 17, 2016

Ticketing POS – Sisteme de Acces Control

TICKETING POS – IMPRIMANTA DE BILETE TCP 110

Solutii POS - Imprimanta de bilete TCP 110. Ticketing si acces control Herta Solutions
Imprimanta de bilete cod de bara TCP 110 combina viteza mare de imprimare cu o rezolutie de imprimare net superioara. Bilete de coduri de bare fabricate din hartie sau din material plastic, cu machete individuale pot fi produse in aproximativ o secunda.

Cartelele de identitate, ce au o perioada de valabilitate de mai multi ani, pot fi imprimate cu TCP 100 fara a ne face probleme de deteriorarea cartelei, inalbirea din cauza luminii soarelui, caldurii, a apei sau a zapezii. Imprimanta foloseste tehnologii net superioare pentru a imprima bilete, cartele, tichete de calitate.

TICKETING POS – STATIE DE CODAT TCC 400 + TCC 100

Solutii POS - Statie de codat carduri bratari cu cip. Ticketing si acces control Herta Solutions
Statia de codat TCC 100 si TCC 400 este o statie de codificare pentru citirea si codificarea de carduri inteligente si bratarilor cu cip fara contact. Printr-o interfata seriala, dispozitivul mic si compact de codificare este conectat la casa POS.

Crearea de bilete de intrare, abonamente lunare, carduri cu puncte sau bilete cu voucher devine un proces rapid, sigur si confortabil, totul fiind finalizat in cel mai scurt timp posibil. Transmisia de date criptate asigura securitatea absoluta si prin urmare, o protectie sigura impotriva oricarui tip de manipulare.

TICKETING POS – CASA DE BILETE POS

Solutii POS - Casa de bilete POS. Ticketing si acces control Herta Solutions
» Calculator pentur casa de marcat/vanzare POS
» Imprimanta de bonuri
» Display POS pentru client
» Capac pentru casa de bani POS cu deschidere automata
» Sertar monetar POS
» Omnidierctional
» Scanner de coduri de bara

Descarca fisa tehnica

TICKETING POS – SISTEME MOBILE PENTRU CASIERIE

Sisteme mobile pentru casierie. Ticketing si acces control Herta Solutions
Statiile mobile de vanzare sunt create pentru a da posibilitate clientului sa-si plateasca consumatia sau serviciile comandate in locul  in care se afla. Snacks-uri servite direct pe plaja, bauturi langa piscina, bauturi racoritoare direct la tribuna pe stadion, servicii oferite in parcurile de distractie, etc! Petrecerea timpului liber este mult mai relaxanta si mai interesanta atunci cand clientul nu este pus in situatia in care necesita sa se deplaseze si sa astepte la un ghiseu pentru a achizitiona diverse consumabile oferite de spatiul dvs.

Cu un terminal mobil si o lista de servicii profesionale, clientul se simte animat in sine confortabil si relaxat. Plata se poate face numerar sau cu ajutorul unui card de cip chachales . Astfel incat oaspetii simt o atmosfera placuta si un sejur relaxant, oferind operatorului un numar mult mai mare de vanzari!

TICKETING POS – IMPRIMANTA DE ETICHETE SI BILETE

Imprimanta de etichete si bilete. Ticketing si acces control Herta Solutions
Imprimanta de etichete si bilete de inalta performanta, cu un cost redus, este construita dintr-o carcasa din material plastic robust ce ofera o operare si o schimbare usoara a consumabilelor folosite. Imprimanta este ideala pentru producerea de bilete cu imprimare directa prin transfer termic direct.

Intregul mecanism al capului de imprimare consta intr-o constructie de metal robust si poate fi deschis larg pentru a usura schimbul de mass-media sau panglica. Acest lucru asigura o durata scurta de oprire si reduce erorile.

TICKETING POS – IMPRIMANTA TERMICA DE BILETE

Imprimanta terminca de bilete. Ticketing si acces control Herta Solutions
Imprimanta terminca de bilete este usor de intretinut, fiabila si simpla, conceputa pentru un numar mare de bilete la o viteza ridicata de imprimare. Biletele premium se pot imprima intr-o gama larga de formate.

Imprimanta de bilete, BOCA Lemur, este foarte populara in domeniul imprimarii de bilete datorita dimensiuni sale compacte si usurinta cu care se poate manipula. Imprimanta este foarte folosita in muzee, expozitii, arene, parcuri de distractii etc.