November 19, 2016

TURNICHETI 2 – 3 BRATE

TURNICHETI ACCES CONTROL – 3 BRATE TRX DO

Descriere

Turnichetii TXS DO cu motorizare interioara si cu o carcasa robusta si fabricata din metal zincat cu capac pulverizat cu aluminiu, picioare de sustinere si brate din otel superior, sunt optimali folositi la intrarile puternic fregventate pentru interior si exterior al amenajarilor de petrecere a timpului liber.
Pentru intrari speciale, care solicita o intrare libera fara obstacole ( ex. carucior pentru copii), exista posibilitate de turnichet cu doua brate.

Descarca fisa tehnica


TURNICHETI ACCES CONTROL – 3 BRATE TRX DP

modul-crossDescriere

Turnichetii TXS DP cu motorizare interioara, cu o carcasa robusta si fabricata din metal zincat cu capac pulverizat cu aluminiu, picioare de sustinere si brate din otel superior, sunt optimal folositi la intrarile puternic fregventate pentru interior si exterior al amenajarilor de petrecere a timpului liber.
Acesti turnicheti de acces control si ticketing sunt foarte utilizati atat in interior cat si in exterior.» Stranduri / Wellness / Fitness
» Muzee / Centre culturale
» Centre/oaze termale / Parcuri de distractie si agrement
» Stadioane / Hale de expozitii
» Drectionarea controlata a traficului pietonal

Descarca fisa tehnica


TURNICHET ACCES CONTROL – 3 BRATE TRX DT

tsx-dtDescriere

Turnichetul de inaltime medie, cu motorizare interioara si posibilitate de acces dublu, TSX DT, este fabricat in totalitate din materiale inoxidabile.
Este foarte folositor, in special acolo unde fregventa intrari este ridicata. Ex. in stranduri si amenajarii de petrecere a timpuli liber, unde se cere siguranta impotriva trecerii peste turnichet. Este foarte folosit si in cazuri de despartire a doua amenajari.

Descarca Fisa Tehnica