November 19, 2016

TURNICHETI VERTICALI INALTIME MEDIE SI MARE

TURNICHETI VERTICALI DE ACCES CONTROL – TSX EB 1100

Turnicheti de inaltime medie

Turnichetul de inaltime medie, cu motorizare interioara si posibilitate de acces dublu, TSX DB 1300, este fabricat in totalitate din materiale inoxidabile. Este foarte folositor, in special acolo unde fregventa intrarii este ridicata. Ex. in stranduri si amenajarii de petrecere a timpuli liber, unde se
cere siguranta impotriva trecerii peste turnichet. Este foarte folosit si in cazuri de despartire a doua amenajari.
Motorul si modulul de control sunt pozitionate in partea de sus si de accea sun protejate de umiditatea de pe podea si sunt usor accesabile.

Descarca fisa tehnica


TURNICHETI VERTICALI DE ACCES CONTROL – TSX DB 1300 

Turnichetii verticali TSX DB 1300 au aceeasi descriere ca TSX 1300, diferenta o face inaltimea de 130m mm.

Spatiile in care se utilizeaza:

» Stranduri / Wellness / Fitness
» Muzee / Spatii culturale
» Bai termale / Parcuri de distractii

Descarca fisa tehnica


TURNICHET VERTICALI DE ACCES CONTROL – TSX EC 120 BE

Turnichetul de inaltime mare, cu motorizare interioara si posibilitate de acces dublu, TSX EC 2100 BE, este fabricat in totalitate din materiale inoxidabile. Este foarte folositor, in special acolo unde fregventa intrarii este ridicata. Ex. in stranduri si amenajarii de petrecere a timpuli liber, unde se cere siguranta impotriva trecerii peste turnichet. Este foarte folosit si in cazuri de despartire a doua amenajari.

Descarca fisa tehnica


TURNICHETI VERTICALI DE ACCES CONTROL – TSX DB 2100

turnicheti verticali TSX DB 2100

Descriere

Turnichetul de inaltime mare, cu motorizare interioara si posibilitate de acces dublu, TSX DB 2100, este fabricat in totalitate din materiale inoxidabile. Este foarte folositor, in special acolo unde fregventa intrarii este ridicata. Ex. in stranduri si amenajarii de petrecere a timpuli liber, unde se cere siguranta impotriva trecerii peste turnichet. Este foarte folosit si in cazuri de despartire a doua amenajari.

Descarca fisa tehnica